LPG/ Hienoo Peliä klubimatka Portugaliin Quinta Da Marinhaan 9.-16.4.2024

Pelaajat äänestivät LPG/ Hienoo Peliä klubimatkan kohteeksi Portugalin Quinta Da Marinhan. Ennakkovaraajan hinta voimassa 30.11.2023 saakka.
Hienoo Peliä LPG Klubimatka

Onyria Quinta da Marinha Hotel on toivekohde golfin harrastajalle ja palveluita arvostaville. Hotelli ja villat sijaitsevat Cascaisin kaupungin laitamalla Portugalin läntisessä niemenkärjessä. Hotellin toimivat puitteet ja ystävällinen palvelu tarjoavat kaiken tarvittavan onnistuneeseen golf-lomaan. Span lisäksi, hotellissa on myös kuntokeskus ja sisäuima-allas. Ravintola Five Pines tarjoilee kansainvälisiä buffet-aterioita, Rocca vie sinut taasen portugalilaisten gourmet-ruokien makumaailmaan. Onnistuneen lomapäivän voi päättää Trent Jones -baarissa live-musiikkia kuunnellen.

Vanha kalastajakylä Cascais, on nykyisin moderni ja trendikäs kaupunki, jossa on useita mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon sekä ostoksien tekemiseen. Lomakeskuksen asiakkaille on tarjolla ilmainen kuljetus Cascaisiin. Cascaisista on myös kätevä junayhteys Lissaboniin (30 km).

Hotellin ja villojen yhteydessä toimiva Quinta da Marinhan (Par 71) golfkenttä, tarjoaa upeat maisemat Atlantille sekä Sintran vuoristoon. Kentän on suunnitellut Robert Trent Jones ja sille ovatkin tyypillisiä korotetut greenit ja tiiauspaikat, lukuiset bunkkerit ja vesiesteet. Unohtumattomia ovat esimerkiksi väylä numero 5 (Par 3), jossa pallo lyödään järven yli korotetulle greenille, jota suojaavat neljä bunkkeria. Väylä numero 13 (Par 4) on puolestaan yksi Portugalin tunnetuimmista golfväylistä. Kentän maapohja on melko tasainen, joten kenttä on helppo kävellä. Muista olla kuitenkin tarkkana useiden pinjamäntyjen suhteen jotka näyttävästi suojaat väyliä.

Penha Longa on Robert Trent Jones Jr:n suunnittelema, vuonna 1992 avattu 18-reikäinen arvostettu kenttä. Kentän jokainen väylä on erilainen. Kentän muotoilu on näyttävä ja väylät kiertelevät laaksoissa ja maltillisilla rinteillä. Väyliä reunustavat oliivipuut, korkkitammet ja eukalyptukset tuovat lisää arvokkuutta ja haastetta peliin. Kentältä on upeat näkymät varsinkin Cascaisin ja Estorilin rannikkokaupunkeihin, aina Atlantille saakka.

Ennakkovaraajan hinta 30.11.2023 saakka

1740 € / hlö kahden hengen huoneessa
1435 € / hlö kahden hengen huoneessa – ei golfaaja

Lentoaikataulut
menolento 9.4.2024, Helsinki 12.50 – Lissabon 15:40
paluulento 16.4.2023, Lissabon 16.35 – Helsinki 23.15

Tiedustelut ja varaukset
toimisto@golfpassi.fi tai 03-515 1007