St Andrews Old Course suosituin Trackman-kenttä

Simulattorikausi 22-23 alkaa kääntyä ehtoopuolelle kun myös Suomen kentät alkavat avaamaan porttejaan pitkän talven jälkeen. Trackman talviharjoittelu on ottanut isoja harppauksia niin kenttien määrässä kuin pelaamisen tarkkuudessa.
Hienoo peliä viikkokisa St Andrews Old Course

Simulaattorikauden loppupuolella on mielenkiintoista katsella mennyttä kautta. Kierroksia on pelattu simulaattorissamme ennätysmäärä ja vaikka uusia kenttiä putkahtelee Trackmaniin joka kuukausi lisää, pitää vanhat suosikit tiukasti pintansa eniten pelattuina kenttinä. Hienoo Peliä ei hiljene kesälläkään, vaan lyöntiä pääsee hiomaan myös kesäaikaan ympäri vuorokauden!

Kauden 2022-2023 suosituimmat kentät

Hienoo peliä viikkokisa St Andrews Old Course

1. St Andrews Old Course

”Golfin koti” ei liiemmin esittelyitä kaipaa. Ikonisen St Andrews Old Coursen tunnistaa myös uudet pelaajat, ja kenttä on myös vaikeustasoltaan aloittelijaystävällinen. Trackmanista löytyy St Andrewsin Old Coursen lisäksi myös, Castle Course, Jubilee Course sekä New Course.

2. Golf Ybrig

Golf Ybrig sijaitsee Sveitsissä jylhissä vuorimaisemissa. Vuoristosijainnistaan huolimatta väylät ovat tasaisia, eikä korkeuseroja juuri ole. Helpohko kenttä.

3. Marco Simone Golf and Country Club

Marco Simonen suosiota selittänee osaltaan se, että vuoden 2023 Ryder Cup tullaan pelaamaan tällä hienolla italialaisella kentällä. Vaikeusastetta kentällä riittää, ja mielenkiintoa peliin tuo oman tuloksen vertailu maailman parhaisiin pelaajiin.

4. The Hideaway - Clibe Clark Course

Etelä Kaliforniassa sijaitseva Hideaway tarjoaa persoonalliset väylät ja vesiputoukset tarjoavat haastetta kokeneelle ja kokemattomalle pelaajalle.

5. St. George's Golf and Country Club

Kanadan Torontossa sijaitseva St. Georges’s Golf and Country Club on RBC Canadian Openin näyttämö. Kenttä on Golfweek magazinen sadan parhaan klassisen kentän listan numero 86.

Hienoo Peliä Trackmaneissa pelattu ennätysmäärä kierroksia tänä talvena

Yhteensä simulaattoreissamme on pelattu tänä talvena golfkierroksia lähes 6000. Vuoden 2023 puolella startatut viikkokisat ovat myös houkuttaneet pelaajia kisaamaan palkinnoista eri pelimuodoissa. Viikkokisaan osallistuminen on vuoron varanneille maksutonta, eli mikäli kentän valitseminen yli 200:sta autenttisesta kentästä tuntuu vaikealta, on ennalta määritelty kilpailu hauska vaihtoehto. Tarvitset vain ilmaisen Trackman-tunnuksen.

Trackman kentät

Trackmanit pelaajien apuna myös kesällä

Vaikka Trackman-simulaattorit mielletään arkikeskusteluissa nimenomaan talviharjoittelupaikoiksi, mutta lyöntisimulaattori toimii erinomaisena treenauspaikkana myös kesällä. Sateisella säällä simulaattorissa pääset pelaamaan täydellisissä olosuhteissa. Trackman on myös varteenotettava vaihtoehto perinteiselle lyöntirangelle, sillä siellä voit keskittyä lyöntikaaren lisäksi myös lyöntitutkan mailasta ja pallosta mittaamiin lukuihin. Saat siis syvällisempää dataa omasta lyönnistäsi.

Lyöntisimulaattori toimii erinomaisena treenauspaikkana myös kesällä.