Trackman Combine – testaa tasosi ja vertaa

Trackman Combine -testi on Trackmanin luoma testi, missä lyödään kymmeneltä eri matkalta lyöntejä haluttuun mittaan. Testi pisteyttää lyönnit ja testin jälkeen saat vertailukelpoisen pistetuloksen asteikolla 0-100.
Trackman combine

Vaikka sisäharjoittelukausi on jo pitkällä, ei ole suinkaan liian myöhäistä testata oma taso ja kehityskohteet Trackman -simulaattorissa. Trackman Combine on Trackmanin oma tasotesti, missä pelaaja lyö kymmenestä eri matkasta yhteensä 60 lyöntiä ja kone pisteyttää lyönnit 0-100 asteikolla. Lopullinen Combine -tuloksesi on näiden 60 lyönnin keskiarvo.

Testaa taitosi Trackman Combinessa

Trackman Combine painottaa wedge-peliä, mutta antaa hyvän osviitan koko pelin tasosta

Testissä välille 55-125m lyödään 42 lyöntiä, mikä on noin kaksi kolmasosaa 60 lyönnin testistä. Pistemäärät halutusta mitasta eivät suinkaan ole aina samat, vaan kone osaa suhteuttaa pisteet kohteen etäisyyden mukaan: mitä kauempana kohde on, sitä suuremman virheen kone sallii. 

Trackman Combine -testi antaa arvion myös pelaajan tasoituksesta, ja sitä pystyy seuraamaan lyönti lyönniltä testin aikana. 

Lähtötasoa on helppo vertailla tekemällä testi uudelleen

Koska Trackman Combinen tuloksissa kaikki muuttujat pelaajan omia taitoja lukuunottamatta on pyritty minimoimaan, on tulokset vertailukelpoisia edellisiin tuloksiin. Testin tuloksesta saat myös kattavan kuvan siitä, mihin harjoittelussa kannattaa keskittyä ja toisaalta se kertoo myös mille etäisyyksille sinun kannatta pelissä tähdätä lähestymislyöntejä. Mikäli pistekeskiarvosi on 80 metrin matkalta merkittävästi heikompi kuin esimerkiksi 110 metrin matkalta, kannattaa lähestymiseen käytettävä maila mitoittaa ennemmin niin että matkaa lipulle on seuraavalla lyönnillä 110 metriä.

Lataamalla Trackman Golf-mobiilisovelluksen   (iOS ja Android) ja luomalla oman Trackman-tunnuksen tuloksesi jäävät talteen helposti vertailtavaksi. Testiin ei tarvitse varata koko iltaa aikaa, tunti riittää helposti. 

Testin tuloksesta saat kattavan kuvan siitä, mihin harjoittelussa kannattaa keskittyä