TrackMan Simulaattori

Hienoo Peliä on TrackMan-simulaattori Jyväskylässä. Voit varata oman vuorosi nettiajanvarauksestamme.

Mikä on TrackMan?

TrackMan on huippukehittynyt golflyöntitutka, millä käyttäjä voi paitsi analysoida omaa lyöntiään, myös pelata virtuaalisesti lukuisia oikeita golfkenttiä ympäri maailmaa. TrackMan -tutka mittaa mailan ja pallon liikerataa ja laskee näin lyöntisi mitan, kierteen, suunnan ja kaikki lyönnin lopputulokseen vaikuttavat tekijät. Tietokoneohjelma yhdistää tutkan mittaamat tiedot lyönnistäsi videokuvaan ja videotykki heijastaa lyönnin simulaattorin kankaalle. Näin saat myös visuaalisen palautteen lyönnistä. Tekniikka mahdollistaa lyöntien soveltamisen myös oikeille, virtuaalisesti mallinnetuille kentille. Voit siis pelata täyden 18-reikäisen kentän samalta lyöntipaikalta. 

TrackMan -lyöntitutkaa käyttävät tuotetestaukseen kaikki suuret maila- ja pallovalmistajat. Myös PGA- ja European Tourin televisiolähetyksissä nähtävät pallojen lentokaaret ja data on peräisin TrackMan -tutkista. TrackMan -tutkaa hyödyntävät harjoittelussaan ja lyöntien analysoinnissa maailman parhaat golffaajat ja heidän valmentajansa.

Pelaa ympäri maailmaa Nenäinniemessä

TrackMan -simulaattori tuo valtavan valikoiman maailman parhaita kenttiä napin painalluksen ulottuville. Tämän lähemmäksi aitoa pelikokemusta et sisätiloissa pääse; tarkasti mallinnetut virtuaalimaisemat ja sääolot luovat haastetta pelaamiseen aloittelijasta ammattilaiseen. Pelaaminen on myös nopeaa, sillä 18-reikäisen kentän pystyy pelaamaan alle tunnissa läpi. Varaa siis aika nettiajanvarauksemme kautta itsellesi tai kaveriporukallesi ja pääset pelaamaan Keski-Suomen parasta kaamosgolffia!

TrackMan Jyväskylän golffareille

Pääset analysoimaan lyöntiäsi ennennäkemättömällä tavalla, sillä TrackMan mittaa mailan ja pallon liikeradat kertoen välittömän palautteen lyöjälle. Saat mailoillesi tarkat lyöntimitat ja voit alkaa korjaamaan tutkan avulla havaittuja virheitä lyönnissä ja kehittää pelisi aivan uudelle tasolle golfkaudelle 2021. TrackMan on maailman parhaiden pelaajien hyödyntämä apuväline lyöntien harjoittelussa, joten apua saavat niin aloittelijat kuin ammattilaisetkin. 

Hienoo Peliä -golfsimulaattorista löytyy kaksi TrackMan -lyöntitutkaa, mikä tarkoittaa kaksi kertaa enemmän varattavia vuoroja viikon jokaisena päivänä. Voit tarkastaa vapaat vuorot ajanvarausjärjestelmästämme ja varata oman vuorosi.

Mitä TrackMan mittaa?

Osuma (Smash factor)
Kuinka paljon voimaa siirtyy mailan päästä palloon.
Kierre (Spin rate)
Kuinka paljon kierrettä pallossa on välittömästi osuman jälkeen.
Lähtökulma (Launch angle)
Missä kulmassa pallo irtoaa mailan päästä suhteessa alustaan.
Matka (Carry)
Kuinka pitkälle pallo lentää ilmassa.
Pallon nopeus (Ball Speed)
Mikä on pallon lähtönopeus lyönnissä.
Mailanpään nopeus (Club speed)
Mailanpäännopeus kertoo lyöjän potentiaalisen lyöntivoiman.
Dynaaminen nostokulma (Dynamic loft)
Kertoo mikä on mailan todellinen nostokulma lyöntihetkellä.
Lyöntikulma (Attack angle)
Kertoo lavan osumakulman suhteessa alustaan.
Mailan lähestymiskulma (Club path)
Mihin suuntaan mailanpää kulkee (ulos vai sisään) suhteessa lyöjään
Lavan kulma (Face angle)
Mihin suuntaan lapa osoittaa (auki vai kiinni) lyöntihetkellä.
Previous
Next